Livrare

Livrare

Toate modelele sunt realizate la comandă!

Timpul de livrare este de la 1 la 10 zile lucrătoare (timpul de producție + livrare).

Termenul de livrare al modelelor disponibile din categoria Outlet - Promoții este de 3-4 zile lucratoare.

Timpul de îndeplinirea a comenzii se calculează din momentul primirii plății, până la momentul expedierii mărfii și depinde de tipul de produs comandat. 

  Livrarea se face contra taxei de livrare de 30 Lei pentru comenzile cu o valoare sub 550 Lei.

Livrarea peste 550 Lei este gratuită!

Compania va aranja ca Produsele selectate și comandate să fie livrate la adresa specificată la momentul comenzii de achiziție și numai pe teritoriul național, în modul indicat mai jos.

Produsele comandate vor fi livrate în ambalaje adecvate pentru a asigura integritatea lor în transport. Expedierea se face prin curier cu livrare la adresa indicata direct in comanda.

Pentru executarea livrării Produselor, Cumpărătorul trebuie să furnizeze toate informațiile necesare, inclusiv adresa de expediere și numărul de telefon al persoanei căreia trebuie să i se livreze Produsul, dacă acesta este diferit de cel care plasează comanda. Livrarea va avea loc numai în mâinile destinatarului indicat pe borderoul.

Transportatorul își rezervă dreptul de a solicita un document de identificare adecvat de la destinatarul expedierii. Compania va livra Produsele Transportatorului în termen de 10 zile lucrătoare (excluzând, prin urmare, sâmbăta, duminica și sărbătorile) de la expedierea Confirmării Comenzii, cu excepția întârzierilor cauzate de forța majoră.

 

Imprimată și ambalată cu grijă de experții noștri, această artă de perete vă asigură că nu veți întâlni deformații precum cea a pânzei.

Suprafața lor rezistentă la zgîrieturi le face extrem de durabile, iar tehnicile moderne de imprimare UV asigură că cerneala rămîne acolo pentru totdeauna!

  • Pentru că fiecare colț al vieții tale trebuie să fie atractiv și unic la fel ca tine!